Canikur tabl. 12 tabl.


Canikur tabl. 12 tabl.

17,00


Canikur®-tabletti ja Canikur® Pro -tahna ovat lääketehtaan kehittämiä täydennysrehuja koiran suolistohäiriöiden hoitoon

Canikur®-täydennysrehun sisältämät kuidut sitovat pinnalleen haitallisia bakteereita. Näin bakteerit kulkeutuvat ulosteen mukana pois suolesta. Valmiste sisältää suoloja, jotka korvaavat ripulin ja oksentelun vuoksi menetettyjä elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä. Valmisteen sisältämästä tärkkelyksestä koira saa energiaa. Canikur® maistuu hyvälle.

 

Canikur® tasapainottaa ruuansulatuskanavan toimintaa

Canikur® on äkillisen löysävatsaisuuden tukihoitoon tarkoitettu täydennysrehu. Jos koirasi on oireiden aikana tuskainen, väsynyt, vetämätön, kuumeinen, ei halua juoda tai koiran oksennuksissa taikka ulosteissa on verta, vie koira viipymättä eläinlääkäriin. Canikur® tasapainottaa ruoansulatuskanavan toimintaa. Canikur®-täydennysrehua voidaan käyttää yksin tai muun eläinlääkärin määräämän hoidon lisäksi. Annostele taulukon mukaan tai eläinlääkärin ohjeita noudattaen.
 

Huolehdi juomavedestä

Koiralla tulee koko hoidon ajan olla juomavettä saatavilla. Jos koiran tila ei kohene viimeistään kahden päivän kuluessa, tai jos tila äkillisesti huononee, ota yhteys eläinlääkäriin.
 

Annostus / tabletit

Paino kg Tabletteja /
kerta-annos
Kokonaismäärä tabletteja
hoitoa kohden
5 tai alle 1 4
6-15 2 8
16-25 3 12
26-40 4 16
41-60 5 20
yli 60 6 24

Anna lemmikille yllä olevan taulukon mukainen määrä Canikur® tabletteja 4 kertaa 8 tunnin välein.

 
Jotkut koirat reagoivat kiihdyttäviin ja jännittäviin tilanteisiin vatsallaan. Metsästysretki, näyttely- tai kilpailu-käynti voi saada koiran vatsan sekaisin. Jännityslöysävatsaisuudesta kärsivää koiraa voidaan auttaa Canikur®-tableteilla, jolloin tabletteja annetaan ensimmäisen kerran ennen matkalle lähtöä ja annostelua jatketaan päivittäin tarpeen mukaan.
 
Koirat pitävät tablettien mausta ja useimmat ottavat ne vapaaehtoisesti. Tabletit voi tarvittaessa murskata ja antaa sekoitettuna pieneen määrään koiran ruokaa tai tilkkaan vettä.
Canikur®-pakkauksessa on 12 tablettia.
Selaa tätä tuoteryhmää: Vatsan hyvinvointi