Kuorsaus

Kuorsaus

Kuorsaus

Kuorsaus on sangen yleistä, noin 10–15 % keski-ikäisistä miehistä kuorsaa joka yö nukkumisasennosta riippumatta. Naisilla kuorsaus on jonkin verran harvinaisempaa. Kuorsaukseen vaikuttavat nenän ja nielun rakenteelliset sekä monet nenän tukkoisuutta aiheuttavat tekijät kuten yliherkkyys ja nenän kuivuminen.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
Snorenz nielusuihke peittää nielun ja kitapurjeen limakalvoja ja pitää ne kosteana yön yli liukastaen ilman kulun ja vaimentaen kuorsauksen. Snorenz auttaa myös suun limakalvojen kuivuudesta kärsiviä ja raikastaa hengityksen.
21,24

NukkuMatti unituki asetetaan yöksi hampaitten väliin estämään kuorsausta.

43,09

Liuskat vaikuttavat kuorsauksen pääasiallisiin syihin ja sopivat äänekkäille kuorsaajille.

9,46 €
8,78
Säästät 7 %

Snoreezen mintun makuiset imeskelytabletit kiinteyttävät ja kostuttavat nielun takaosan pehmytkudoksia vähentäen näin kuorsausta.

 

13,36 €
12,97
Säästät 3 %

Breathe Right helpottaa vilustumisesta ja allergiasta johtuvaa nenän tukkoisuutta. Se helpottaa hengittämistä nenän kautta suun asemesta ja voi vähentää kuorsaamista tai jopa poistaa sen lieventämällä nenän tukkeutumista yön aikana.

6,80

Breathe Right helpottaa vilustumisesta ja allergiasta johtuvaa nenän tukkoisuutta.

17,80

NoSnorePLUS on nenäupoke kuorsauksen estämiseksi. Helpottaa nenän tukkoisuutta. Vähentää kuorsausta. Varmistaa hyvän yöunen.
 

15,60

Snoreeze nenäsumute on pitkätehoinen apu kuorsauksen vaimennukseen.

15,60 €
14,14
Säästät 9 %