Apteekkimme

Orimattilan apteekki - palveleva asiantuntija

Terve! Kiva kun olet saapunut Orimattilan & Artjärven apteekkien sivulle. Meidän kylän (tai tarkemmin ottaen kaupungin) apteekilla sekä sisukkaalla sivuapteekillamme on ilo palvella Orimattilan ja ympäristökuntien asukkaita. Ei hätää, mikäli selaat sivustoamme muualta Suomesta - verkkoapteekkimme toimittaa apteekkituotteet niin etelään, pohjoiseen, länteen kuin itäänkin!

OrimattilanApteekki-2__8211__kopio

Osa henkilökunnastamme kuvattuna apteekin 120-vuotispäivän aikaan syksyllä 2021.

 

Kivijalka-apteekkimme löydät Orimattilan S-marketin kiinteistöstä, R-kioskin sekä Mustin ja Mirrin välistä. Vuonna 2018 saimme uuden, valoisan liiketilan, jossa on ripaus luonnonläheisyyttä puupintojen ja seinää koristavan suomaiseman ansiosta. Meillä käydessäsi saat matkaasi sopivat tuotteet ja hyvät neuvot - siitä pitävät huolen laaja tuotevalikoimamme ja ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme. Kaksi kuudesta reseptintoimituspisteestämme sekä kassa on varustettu induktiosilmukalla, joten kuulovammaiset, joilla on induktiolaite, voivat hyödyntää sitä meillä asioidessaan. Reseptilääkeiden toimittamisessa meitä avustaa orimattilalaisen Orferin maahantuoma Rowa-apteekkirobotti. Apteekkarin lisäksi Sinua palvelevat 4 proviisoria, 7 farmaseuttia ja 4 teknistä työntekijää. Loma-aikoina ja kiireisinä päivinä palvelemassa voi olla myös vuokra- tai kesätyöntekijöitä ja opiskelijoita.

Artjärven sivuapteekki - palveleva asiantuntija

Sivuapteekkimme on Artjärven sydämessä Sinua varten maanantaista keskiviikkoon sekä perjantaisin kello 9.30 – 16. Torstaisin sivuapteekki on suljettu. Meillä Sinua palvelevat farmaseutti sekä tekninen apulainen. Farmaseutteina vuorottelee 3 Orimattilan apteekin farmaseuttia, yleensä 2 viikon jaksoissa. Sivuapteekista saat pääosin samat palvelut kuin pääapteekista. Vinkki: verkkoapteekistamme tilatut tuotteet voit noutaa myös täältä sivuapteekilta (Pajatie 1, Artjärvi) tai sivuapteekin noutopisteestä (Sale Artjärvi). Jos tuotteita on Orimattilassa suoraan varastossa, ne ovat noudettavissa Artjärveltä yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa. Jos tuote tilataan tukusta, voi tilauksen toimittamisessa mennä pari päivää pidempään.

Avainapteekkeina tarjoamme elämänmittaista huolenpitoa. Haluamme olla osa perusterveydenhuollon palveluita, ja toiminta-ajatuksenamme on tarjota eettisesti ja asiantuntemuksellisesti korkeatasoista apteekkipalvelua. Lääkkeiden jakelun lisäksi lääkeneuvonta on yksi tärkeimmistä perustehtävistämme. Varmistamme lääkkeiden oikean käytön ja mahdolliset haittavaikutukset sekä tarkistamme yhteensopimattomuudet. Päämäärämme on auttaa ja opastaa Sinua kohti tehokasta ja turvallista lääkehoitoa. Pääapteekissa palvelemme vuoden jokaisena päivänä - ilman ajanvarausta. Voit tutustua palveluihimme täällä.